Hos os i Bøgelund Totalentreprise er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og derfor beskæftiger vi os med mange forskellige kunder. Vi udfører blandt andet tagrenovering for vores kunder i Silkeborg og i en radius på 30km fra hovedkontoret.

Sænk dit energiforbrug

Hvis der er problemer med dit tag, opstår der ofte problemer på andre fronter. Energiforbruget er en af dem, da du vil være nødt til eksempelvis at skrue op for varmen, hvis taget er dårligt isoleret. Taget er din boligs første beskytter og et af de vigtigste elementer af dit hjem – hvis ikke det vigtigste. Derfor kan en tagrenovering være en god løsning, hvis taget begynder at vise tegn på slid.

Vi kan hjælpe dig med din tagrenovering uanset om det handler om en totalrenovering eller en mindre delrenovering. Vores arbejde tager udgangspunkt i en dialog med dig samt en grundig analyse af dit tag, således du er sikret den løsning, der passer bedst til din bolig.

Stor erfaring med tagrenovering

Vi har gennem årene arbejdet med mange forskellige tag, og derfor kan vi tilbyde dig en tagrenovering, der matcher dine behov og sænker dit energiforbrug. En tagrenovering hæver desuden dit hjems værdi markant.

Skal vi også hjælpe dig? Ring til os på 40 33 13 44, så tager vi en snak om din specifikke situation.