Mange danskere går med store drømme om at transformere deres nuværende hjem til drømmeboligen. Er du en af dem? Så er du kommet til de rette. Hos Bøgelund Totalentreprise er vi mestre i renovering af hus, hvilket betyder at din boligdrøm er i de mest kyndige hænder, når du vælger os. Vi har stor erfaring med renovering af hus, og det er til stor fordel for dig som kunde. Vi hjælper primært vores kunder i en radius på 30 km fra Silkeborg.

Det står vi for

Renovering af hus er en stor opgave, der kræver mange forskellige faglige kompetencer. Vælger du os til din opgave, behøver du dog ikke at bekymre dig om noget, da vi tager hele ansvaret fra start til slut. Vi står for den daglige drift og koordinationen med de involverede fagfolk, så du roligt kan fortsætte med din normale hverdag.

Nedenfor ser du et udsnit af vores kompetencer, når det kommer til renovering af hus:

  • Tømrerarbejde
  • Montage af skillevæg
  • Udhængsopbygning
  • Gulvlægning
  • Facadebeklædning

Rådgivning ved renovering af hus

Hos os tager vi altid udgangspunkt i en grundig dialog med dig, hvor vi får afklaret dine drømme og muligheder. Sammen finder vi frem til den løsning, der er bedst for dig, så du er klar til at kaste dig ud i projektet sammen med os. Kontakt os allerede i dag på telefon 40 33 13 44 og hør nærmere. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud.