Trænger dit hjem til et frisk pust i form af nye og moderne døre og vinduer? Hos Bøgelund Totalentreprise har vi gennem en lang årrække hjulpet kunder i en radius af 30 km fra Silkeborg, og vi kan også hjælpe dig med flotte døre og vinduer.

Udskiftning eller restaurering?

Det er din situation og dine ønsker, der bestemmer om den bedste løsning er at udskifte din gamle vinduer med nogle nye, eller om det er bedst at restaurere. En restaurering har den fordel, at det ofte er billigere, mens du samtidigt sikrer dit hjems nuværende stil.

Med en udskiftning af døre og vinduer har du mulighed for at ændre stilen. Fælles for begge løsninger er, at vi både sørger for at optimere dit indeklima, sænke din elregning og at give din boligs udtryk et løft. Hvilken løsning, der er bedst for dig og din bolig, afhænger også af dine nuværende døre og vinduers forfatning, og vi rådgiver dig gerne, så du træffer den rigtige beslutning.

Lad os hjælpe med døre og vinduer

Om din opgave er stor eller lille, løser vi den for dig. Vi har stor erfaring med både større og mindre kunder både inden for erhverv og privat, og derfor er din opgave i gode hænder hos os. Lyder det som noget for dig? Så kontakt os i dag på telefon 40 33 13 44.